dilluns, 3 de setembre del 2012

Manifest sobre les obres d'adeqüació dels mòduls de l'escola:

Veiem que heu tornat de vacances i us heu trobat amb una sorpresa molt desagradable: l'ampliació barruera dels barracons que ha deixat sense un pati digne als nens.

Efectivament, l'AMPA ja va interposar a finals de juliol (quan tothom estava ja de vacances), les corresponents queixes oficials als organismes implicats recolçades amb informes t
ècnics. 

A dia d'avui, encara no hem obtingut resposta, però la última reclamació (incloent informes gràfics) es va fer ahir mateix.

De moment, les negociacions amb la Direcció Territorial d'Educació (amb seu a Sabadell) que és la responsable de les Obres, no han estat exitoses. Això no vol dir que s'hagi llençat la tovallola i continuem lluitant amb l'objectiu de que millorin les instal·lacions abans de començar el curs.

Volem informar a tots que existeix la ferma intenció, des de finals de Juliol, de convocar una Junta General amb tots els socis de AMPA (tots els pares i mares), durant les primeres setmanes de curs per explicar detalladament:

- El succeït amb l'ampliació de les instal·lacions actuals, inclòs pati. Les accions que sobre aquest tema ha fet el AMPA, els resultats obtinguts i la solució adoptada (en el cas que s'hagi fet).

- Obres del col·legi definitiu (previsió, resultats de diferents reunions, ...).

- Estat de comptes: quant s'ha recaptat, en què s'ha emprat i en què es va emprar el que s'està recaptant.

- Tema menjador, acolliments, extra-escolars, ....
I evidentment, sobre qualsevol tema els pares i mares podran queixar-se, preguntar dubtes i aportar solucions o idees.

La data definitiva no la sabem encara ja que esperem a l'últim moment per saber més per part de l'Ajuntament i la Generalitat (ells les vacances no les perdonen i no està sent res fàcil contactar).

Comprenc la preocupació de tots, la mateixa que tenim nosaltres, però no dubteu que s'ha fet i s'està fent tot el possible per solucionar el tema del pati abans que comencin les classes, esperem que se solucioni (d'una o una altra manera).

És positiu que hi hagi entre els pares un esperit de "No Conformitat" davant situacions injustes i il·lògiques com aquestes.

Tots els membres de l'AMPA compartim un únic objectiu: que els nostres fills tinguin la possibilitat de gaudir d'una etapa escolar feliç i de qualitat i lluitarem per aconseguir-ho !!!


Ànim i confiança a tots, ens veiem aviat. 

Gracies,

AMPA Escola del Bosc